Aamu alkaa kun hymyilevä pankkitoiminainen saapuu tuomaan tulosvetoja ja muita pelejä, seuraavaksi saapuu vanha herra joka ostaa 40 ct tai 90 ct kenon.Sitten tulee Sakari joka juo kupposen kahvia ja tarkistaa onko minulla kahvimaitoa tarpeeksi ja jos ei, hän hakee. Seuraavaksi tulee rouva joka ennen osti punaista Barclayta, mutta kun se lopetettiin hän siirtyi punaiseen Malluun. Hänellä on yleensä tasaraha ja hän jää pelaamaan monipeliä jollei ole kiire treffeille. Sitten hieman kumarassa sisään tulee eläkkeellä oleva Atte, meidän ravien laatija. hän ostaa 2 erilaista 40 ct kenoa ja yhden 90 ct kenon, keskiviikkoisin ja perjantaina Atelle on varattuna Hevosurheilu lehti. Jos minulla on nälkä Atte hakee hampurilaisen tms. Hänellä on aina karkkia tarjottavana ja kova ikävä jollei nähdä muutamaan päivään.
Metrokuljettaja saapuu tuomaan pelejä ja pelaa hetkisen monipeliä, bussinkuljettaja sapuu juomaan kupposen kahvia Vanhempi pariskunta tulee tarkistamaan kenonsa ja ottaa uudet ja 4 miniässää..Monien asiakkaiden ei tarvitse sanoa mitään kun jo tiedän heidän ostoksensa, arvat, kenot, tupakat, porukkapelit ym vaihtavat omistajaa hymyillen sanattomasti.
Ciao, Bella , Amore, kuuluu ovelta kun Hami astuu sisään, hän ostaa porukoita ja kirjoittaa nimeni kuponkeihin sydämien kera. Jutustelee niitä näitä, lainaa veikkauslehteä ja jättää ostoksiaan meille säilytykseen.pelaa monipeliä ja harmittelee kun ei suurta voittoa tule. Kiitoksia, kulta , huudahtaa tämä algerialainen herrasmies poistuessaan kioskilta. Vanha mustalaismies yrittää tulla sisään mutta hänet ohjataan luukulle , koska niin monta suklaapatukkaa ja kahvikuppia on lähtenyt hänen myötä maksamatta kioskiltamme. Kimmo tulee silmät seisoen sisään, hieman pelottava, mutta tupakkaostokset sujuu hyvin jollei hän yritä vaivihkaa ottaa kahvia.
Vaikka suuri osa kioskimme asiakkaista on vaihtuvaa niin on paljon asiakkaita jotka tulevat kioskillemme ystävällisen, iloisen ja ammattitaitoisen palvelumme vuoksi.Englantia puhun päivittäin , ruotsia harvoin, ja yllätän saksalaiset Was darf es sein für Sie?
Joka päivä on samat rutiinit mutta mikään päivä ei ole samanlainen.Lippuautomaatit sijaitsevat meitä vastapäätä ja saamme jatkuvasti neuvoa ihmisiä sen niiden käytössä, valitettavasti saamme kuulla myös automaattien haukkumiset, mutta ne unostuvat nopeasti  kun joku asiakas tulee ja sanoo että "mä käyn teillä ku teillä ollaan aina iloisia, eikä murjoteta"!!!!!